Våld i nära relationer

LÄS MER

Vem som helst kan bli drabbad av våld i nära relationer. Du som är utsatt har rätt till information, skydd och stöd. Om du har barn har även barnen rätt till stöd.

Omsorgs och socialförvaltningen har ett särskilt ansvar för dig som är eller tidigare varit utsatt för våld eller andra övergrepp av närstående. Vi erbjuder dig stöd och hjälp för att förändra din situation. Vi vänder oss också till personer som utövar våld mot närstående och vill förändra ett våldsamt beteende.

Med den här tjänsten kan du ta kontakt med familjeteamet på ett enkelt och tryggt sätt. Du kommer bli kontaktad av oss inom 24 timmar varje helgfri vardag.

Du väljer hur du vill ha kontakt
För din säkerhets skull så kommer vi inte att skicka ut någon bekräftelse via sms eller e-post, när du har skickat in din ansökan via denna e-tjänst.

Om du loggar in med BankID kan vi ha en dialog med dig direkt här i tjänsten, och man kan bara ta del av informationen om man loggar in med ditt BankID.
Om du inte loggar in med BankID så väljer du hur och när du vill bli kontaktad.

För dig som är övervakad av din våldsutövare
Tänk på att de sidor du besöker sparas i webbläsaren. Är du övervakad rekommenderar vi att öppna ett dolt fönster i din webbläsare eller rensar webbhistoriken. När du avslutat tjänsten visas en tack-sida med instruktioner hur du rensar historiken. Tänk på att stänga ner din webbläsare när du är klar.


Kontakt och mer information

Läs mer om våld i nära relationer.

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa