Boka tid för enskilt samarbetssamtal

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Ibland är det svårt för föräldrar att komma överens om vad som är bäst för de gemensamma barnen. Samarbetssamtal är ett erbjudande till föräldrar som har separerat, eller står inför en separation.

Samtalen är strukturerade och syftar till att föräldrarna ska kunna komma överens om vårdnad, boende, umgänge och barns försörjning.

Individuella inledande samtal – båda parter måste boka tid hos samma handläggare

Det är viktigt att båda parter är överens om att gå på samarbetssamtal. Vi inleder alltid en samtalsserie med att vi träffar föräldrarna var och en för sig. Efter de individuella samtalen följer gemensamma samtal med föräldrarna.

Den här e-tjänsten avser bokning av de inledande enskilda samarbetssamtalen. Innan du bokar tid måste du ha försäkrat dig om att den andra föräldern vill gå på samarbetssamtal. Det är viktigt att båda parter bokar tid hos samma handläggare och att båda samtalen genomförs inom en tvåveckorsperiod.

Föräldrar som har barn folkbokförda i Mjölby kommun
Samarbetssamtal är frivilliga och bygger på att föräldrarna vill komma överens om barnets bästa och samtalen handlar om det livslånga föräldraskapet. Samarbetssamtal är till för de som har barn folkbokförda i Mjölby kommun.

Vi har tystnadsplikt och samtalen är kostnadsfria.

Den här e-tjänsten kräver BankID, har ni inte det är ni välkomna att maila samarbetssamtal@mjolby.se eller ringa Familjeteamet på telefon 010- 234 6200 och boka en tid.

Kontakt och mer information
Läs mer om samarbetssamtal.

 

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa