Torgplats - bokning

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Torghandel är tillåten på Stora Torget i Mjölby och Stora Torget i Skänninge. Försäljningen på dessa marknader sker vid ett bord eller bänk kallad torgstånd, eller direkt från en bil eller vagn, exempelvis via en fiskbil. På vardagar får torghandeln börja tidigast klockan 8 och ska sluta senast 18. Under lördagar tillåts försäljning mellan klockan 8 och 14. Övrig tid är torghandel inte tillåten.

 Försäljning av mat som kan ätas direkt på plats klassas inte som torghandel, utan den kräver polistillstånd för nyttjande av offentlig plats.

Mjölby kommun tar ut en avgift för torghandeln som är baserad på hur stor plats man behöver och om man vill använda el eller inte.

Vi reserverar oss för att större evenemang och andra särskilda händelser gör att bokade och betalda torgplatser inte kan användas. I dessa fall kommer torgplatsen att bli flyttad till en ny dag som vi kommer överens om. Mjölby kommun kontaktar de som är berörda av detta. Bokade och betalda platser återbetalas ej.

Hämta dina företagsuppgifter

När du företräder ditt företag så kan du använda din egen e-legitimation (tex BankID eller Mobilt BankID) för att logga in i e-tjänsten. E-legitimationen bevisar att det är du som gör registreringen. 

I e-tjänsten kan du välja att hämta dina företagsuppgifter från Bolagsverket, SCB och Skatteverket, så att du slipper fylla i dem.
Läs mer på sidan Så här hämtas dina företagsuppgifter.
Du kan också välja att fylla i uppgifter om ditt företag manuellt.

 

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa